Beoordelingen van Smile Thai 's Hertogenbosch

Recente recensies van Smile Thai 's Hertogenbosch

4 sterren na 38 reviews

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK smullen weer. De beste Thai in Den Bosch en omstreken!

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik had via de site een bestelling gedaan, lekker snel dacht ik en tevens ietsjes goedkoper.Toen ik mijn bestelling kwam ophalen was het niet doorgegeven aan de kok en moest ik alsnog wachten. Jammer maar desondanks vond ik het heerlijk. Ik had een Kau pad kai, Kau pad en satay allemaal even lekker, vooral de satay saus vonden we verukkelijk. Gaan hier zeer zeker toch vaker bestellen of daar eten want het zag er gezellig uit!!

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk gegeten. Snel in huis en warm.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Altijd lekker..

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt Thaise smaken. Mag iets pittiger, maar dat zal de aanpassing aan Nederlandse smaken zijn

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, tijd van afhalen gekozen, per mail bevestiging ontvangen maar bij aankomst op de afgesproken tijd bleek dat de bestelling niet was opgemerkt en dus niet in behandeling genomen. Zou nog een half uur duren om de bestelling klaar te maken dus maar weer zonder eten vertrokken. Voor niets naar het centrum gereden, parkeergeld betaald en de mensen thuis, die op het eten rekenden, moeten teleurstellen. Buitengewoon bedroevende ervaring en komt uiteraard zeer onprofessioneel over. 1 keer "geprobeerd" maar was meteen ook de laatste keer...

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een persoon genoeg. Mag voor mij maar dat is persoonlijk wel iets pittiger.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging matig: 1. bij bestelling aangegeven met € 50 te betalen, bezorger had geen wisselgeld mee 2. korting voor internetbestellen was niet verrekend (€ 1,09) Neem de volgende keer wel even het bonnetje mee naar de winkel als we onze volgende bestelling komen afhalen. Verder alles super !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd verse producten en een erg goede smaak. Bezorging is vlot maar kun je alleen niet zien hoe lang het nog duurt.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijke Pad Thai gegeten. Het eten werd snel geleverd. Er was een Pad Thai vergeten maar die kregen we binnen een kwartier. Goede service en lekker eten!!

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, super vers, op tijd klaar en vriendelijke bediening.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij eten elke keer weer heerlijk bij Smile Thai. Elk gerecht wordt vers bereid. Niets uit bakken, nee elk gerecht vers net als in een WokRestaurant. Wij hadden gele curry met kip: heerlijk en verrassend. Ook de vis soep vooraf zat vol met verse vis en een gamba was ook écht een gamba :-D Hier krijg je een Smile van !

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

De beste Thai in de stad! Bijvoorbeeld de garnalen met tamarindsaus, de padthai is zoals je hem in Thailand eet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten stond keurig op tijd klaar, netjes verpakt en het was weer lekker!

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Gisteren een grote bestelling voor 10 personen afgehaald. Was netjes op tijd klaar, compleet, en belangrijkste; allen heeerlijk gegeten!

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Hoi keurig op tijd klaar, Pha Thai met garnalen was prima, met kip mag wat ons betreft wat pittiger. lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is super lekker! Hier absoluut niks op aan te merken. Het enige zeikpuntje, blijf toch een Nederlander, is dat ze niet op aangegeven tijd bezorgen. Ze zijn elke keer een half uur te vroeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is hier super lekker!!! 1 tip voor de website, ik wist niet dat er standaard witte rijst bij zit. Zou handig zijn als het erbij staat dat je eventueel kan kiezen. Verder super goed!!!

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Curry was great! The other noodle dish was a bit bland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en lekker eten. Normaal halen we af maar eens een keer een bezorging geprobeerd. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Nu één keer besteld en één keer afgehaald omdat het bezorggebied nog niet zo uitgebreid is... Ze bezorgen alleen in het centrum. Ze hebben heel veel keus, waaronder een aantal traditionele Thaise gerechten. Het eten is zeer lekker. Goed gekruid en ook heerlijk vers, en het vlees is ook goed bereid en mals. Echt een aanwinst voor den Bosch, maar ik hoop dat het bezorgingsgebied uitgebreid wordt...

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij komen het bestelde ( via internet ) ophalen maar het moest nog worden klaar gemaakt. De dame achter de balie begroet mij op een niet vriendelijke wijze ( echt on Thais ). Wij komen op de afgesproken tijd ( welke is afgesproken via het internet ). De bedienster heeft het internet nog niet geopend ( waarom om dan via het internet bestellen ). Een ander personeelslid is aan het bellen ( lees vloeken ) dat vind ik zeer ordinair en ongepast. Met andere woorden wij zullen dat verder vertellen tegen onze vrienden, en ons ziet u hier niet meer.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding en super snelle bezorging! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechtjes, snel en verzorgt toppie 😀

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vandaag eten besteld bij Smile Thai. Hierbij hebben we een kai met ma moeng gegeten en een lap kai. Het gerecht met de cashewnoten was prima, echter het andere gerecht ondermaats. Met name prijs kwaliteit verhouding vond ik niet in lijn met de verwachting.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur gewacht te hebben, even gebeld waar de bestelling bleef. Twee keer werd de hoorn erop gegooid. Derde keer werd er gezegd dat de site uit de lucht was en of ik het even wilde op komen halen. Waardeloos

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg lekker, maar wel duur. Als het minder zou kosten, zou ik zeker vaker bestellen. Nu was ik bijna 30 euro kwijt voor avondeten voor 2 pers. Maar nogmaals: wel heel lekker.

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Thais eten, en snel bezorgd. Maar wel een beetje aan de prijs voor een maaltijd in plastic bakjes.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd superlekker en heel vriendelijk!! Hier krijg je de beste groene curry van den Bosch! ????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten hebben we afgehaald en het was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.