Catering Smile Thai 's Hertogenbosch

Thai Catering 's Hertogenbosch

We zijn ook beschikbaar voor catering op uw feest, partij of feest. Neem voor meer informatie contact met ons op 0641212524.

De Thaise keuken is de laatste jaren enorm populair geworden in Nederland. Terecht, want deze oosterse keuken is enorm gevarieerd en van natura heel gezond. In tegenstelling tot wat velen denken, zijn niet alle Thaise gerechten gepeperd heet.

Wij bieden een Thais buffet met zowel koude en warme gerechten met eventueel aanvulling zoals vers fruit en ijs. Ook kunnen we voor dranken verzorgen met echt Thais bier en Thaise drank

Wij werken alleen met verse ingrediënten zodat wij u een onvergetelijke smaaksensatie zullen laten beleven. Rode curry, groene curry, massaman curry, panang curry we hebben ze allemaal. Maar ook verse kruiden zoals mint, koriander, bieslook, Thaise basilicum (sweet basilicum), limoen blaadjes (kaffer limes). En wat dacht u van de smaak van gember en galanga in onze soepen. Echt een aanrader!

Wilt u geen uitgebreid buffet, maar liever een tafel vol met culinaire Thaise snacks, dan kan dat ook. Natuurlijk houden wij rekening met uw specifieke wensen. Gerechten kunnen op verzoek aangepast worden zonder de authenticiteit van de gerechten tekort te doen. De gerechten zijn het lekkerst te eten met witte rijst, zodat de verschillende smaken het best ten recht komen. Standaard zit er witte rijst erbij inbegrepen.